דרושים
דרושים: ברמן/נית
הגדרת תפקיד
מתן שירות ללקוחות המסעדה – לקיחת הזמנות, הדפסתם ע״פ בקשת הלקוח
והגשה לשולחנות.
הכנת שתייה חמה / קרה / אלכוהול לכלל לקוחות המסעדה.
ידע מעמיק בתפריט השתייה של המסעדה כולל מרכיבים עיקריים / שינויים
אפשריים / רכיבים אלרגיים.
ידע מעמיק בתפריט האוכל של המסעדה כולל מרכיבים עיקריים / שינויים אפשריים / רכיבים אלרגיים.
נדרשת בקיאות בתפריט האלכוהול של המסעדה.
ערנות לדרישות האורח במהלך הבילוי שלו איתנו במסעדה.
חיוך, אחריות, אדיבות ושירותיות.
הפגנת ידע נרחב ומעמיק בתפריטי המסעדה לאחר תהליך ההכשרה.
דרישות התפקיד
זמינות ל-4 משמרות מינימום בשבוע, כולל סופי שבוע וחגים.
הגשת משמרות בסוף השבוע – חובה.
נכונות לעבור הכשרה הכוללת בסופה מבחן תפריט.
ניסיון בעבודה כברמן/ית
יכולת לעבוד במצבי לחץ.
יחסי אנוש מעולים ואנרגטיות וכמובן יכולת לעבוד בצוות.
רוסית, אנגלית בסיסית – יתרון.
שפות נוספות – יתרון.
דרושים: טבחים
הגדרת תפקיד
ידע מעמיק בתפריט המסעדה כולל – מתכונים \ טכניקות בישול \ מרכיבים עיקריים \ שינויים אפשריים \ רכיבים אלרגניים.
שימוש במיומנויות שונות לשליטה בבישול.
הכנת הפסים (חם\קר).
שמירה על ניקיון והיגיינה בסביבת העבודה.
עבודה בשיתוף פעולה עם צוות הפלור.
דרישות התפקיד
ניסיון במטבח – יתרון.
זמינות לעבודה בסופי שבוע וחגים.
יכולת עבודה תחת לחץ.
יכולת עבודה בצוות.
אהבה גדולה לבישול ולאוכל.
דרושים: מלצרים
הגדרת תפקיד
מתן שירות ללקוחות המסעדה – לקיחת הזמנות, הדפסתם ע״פ בקשת הלקוח והגשתן לשולחן.
הפגנת ידע מעמיק ונרחב בתפריטי המסעדה, תפריטי האלכוהול והקינוחים כולל מרכיבים עיקריים, שינויים אפשריים, רכיבים אלרגניים וכו'.
ערנות לדרישות האורח במהלך הבילוי שלו איתנו במסעדה.
מחויבות לטווח ארוך – התחייבות לשנה.
יכולת עבודה בצוות, ראש גדול, שירות, אירוח, אדיבות ואחריות.
דרישות התפקיד
זמינות ל4 משמרות (ימי עבודה) מינימום בשבוע, כולל סופי שבוע וחגים.
הגשת משמרות בסוף השבוע – חובה.
סיום מוצלח של תהליך ההתלמדות וההכשרה – שבסופם כוללים מבחן תפריט ומבחן מעשי.
ניסיון קודם במלצרות – יתרון משמעותי
עמידה במצבי לחץ
חיוך, חברותיות ואנרגטיות.
רוסית, אנגלית בסיסית – יתרון
שפות נוספות – יתרון
דרושים: מארח/ת
הגדרת תפקיד
מתן שירות ראשוני ללקוחות המגיעים למסעדה, הושבתם בשולחן שישביע את רצונם.
אדיבות, חיוך, אחריות ושירותיות.
מענה לכל הטלפונים המגעים למסעדה – מתן מענה אדיב לשאלות ולקיחת הזמנות.
ניהול רישום הזמנות, שיבוץ לשולחנות והכנה לקראת המשמרת.
שיתוף פעולה עם כל עובדי הפלור.
דרישות התפקיד
זמינות לעבודה בסופי שבוע וחגים.
סדר וארגון – חובה !
ידע בתוכנה – ONTOPO
כושר התבטאות גבוה.
יכולת עבודה במצבי לחץ
חיוך, חברותיות ואנרגטיות.
רוסית, אנגלית בסיסית – יתרון
שפות נוספות – יתרון