דרושים

דרושים: ברמן/נית

הגדרת תפקיד

 מתן שירות ללקוחות המסעדה – לקיחת הזמנות, הדפסתם ע״פ בקשת הלקוח
והגשה לשולחנות.
 הכנת שתייה חמה / קרה / אלכוהול לכלל לקוחות המסעדה.
 ידע מעמיק בתפריט השתייה של המסעדה כולל מרכיבים עיקריים / שינויים
אפשריים / רכיבים אלרגיים.
 ידע מעמיק בתפריט האוכל של המסעדה כולל מרכיבים עיקריים / שינויים אפשריים / רכיבים אלרגיים.
 נדרשת בקיאות בתפריט האלכוהול של המסעדה.
 ערנות לדרישות האורח במהלך הבילוי שלו איתנו במסעדה.
 חיוך, אחריות, אדיבות ושירותיות.
 הפגנת ידע נרחב ומעמיק בתפריטי המסעדה לאחר תהליך ההכשרה.

דרישות התפקיד

 זמינות ל-4 משמרות מינימום בשבוע, כולל סופי שבוע וחגים.
 הגשת משמרות בסוף השבוע – חובה.
 נכונות לעבור הכשרה הכוללת בסופה מבחן תפריט.
 ניסיון בעבודה כברמן/ית
 יכולת לעבוד במצבי לחץ.
 יחסי אנוש מעולים ואנרגטיות וכמובן יכולת לעבוד בצוות.
 רוסית, אנגלית בסיסית – יתרון.
 שפות נוספות – יתרון.

דרושים: טבחים

הגדרת תפקיד

 ידע מעמיק בתפריט המסעדה כולל – מתכונים \ טכניקות בישול \ מרכיבים עיקריים \ שינויים אפשריים \ רכיבים אלרגניים.
 שימוש במיומנויות שונות לשליטה בבישול.
 הכנת הפסים (חם\קר).
 שמירה על ניקיון והיגיינה בסביבת העבודה.
 עבודה בשיתוף פעולה עם צוות הפלור.

דרישות התפקיד

 ניסיון במטבח – יתרון.
 זמינות לעבודה בסופי שבוע וחגים.
 יכולת עבודה תחת לחץ.
 יכולת עבודה בצוות.
 אהבה גדולה לבישול ולאוכל.

דרושים: מלצרים

הגדרת תפקיד

 מתן שירות ללקוחות המסעדה – לקיחת הזמנות, הדפסתם ע״פ בקשת הלקוח והגשתן לשולחן.
 הפגנת ידע מעמיק ונרחב בתפריטי המסעדה, תפריטי האלכוהול והקינוחים כולל מרכיבים עיקריים, שינויים אפשריים, רכיבים אלרגניים וכו'.
 ערנות לדרישות האורח במהלך הבילוי שלו איתנו במסעדה.
 מחויבות לטווח ארוך – התחייבות לשנה.
 יכולת עבודה בצוות, ראש גדול, שירות, אירוח, אדיבות ואחריות.

דרישות התפקיד

 זמינות ל4 משמרות (ימי עבודה) מינימום בשבוע, כולל סופי שבוע וחגים.
 הגשת משמרות בסוף השבוע – חובה.
 סיום מוצלח של תהליך ההתלמדות וההכשרה – שבסופם כוללים מבחן תפריט ומבחן מעשי.
 ניסיון קודם במלצרות – יתרון משמעותי
 עמידה במצבי לחץ
 חיוך, חברותיות ואנרגטיות.
 רוסית, אנגלית בסיסית – יתרון
שפות נוספות – יתרון

דרושים: מארח/ת

הגדרת תפקיד

 מתן שירות ראשוני ללקוחות המגיעים למסעדה, הושבתם בשולחן שישביע את רצונם.
 אדיבות, חיוך, אחריות ושירותיות.
 מענה לכל הטלפונים המגעים למסעדה – מתן מענה אדיב לשאלות ולקיחת הזמנות.
 ניהול רישום הזמנות, שיבוץ לשולחנות והכנה לקראת המשמרת.
 שיתוף פעולה עם כל עובדי הפלור.

דרישות התפקיד

 זמינות לעבודה בסופי שבוע וחגים.
 סדר וארגון – חובה !
 ידע בתוכנה – ONTOPO
 כושר התבטאות גבוה.
 יכולת עבודה במצבי לחץ
 חיוך, חברותיות ואנרגטיות.
 רוסית, אנגלית בסיסית – יתרון
שפות נוספות – יתרון